середу, 23 березня 2016 р.

#можливості березня
Можливості березня
Для шанувальників сучасного мистецтва «A-Gallery» (що у київському «ART MAll») дає можливість насолодиться мультимедійними постановками праць відомих імпресіоністів. «Імпресіонізм: всі грані» це 3D – моделювання вкупі зі світловими та візуальними ефектами, що дають можливість милуватися іншим, незвичним для відвідувачів мистецтвом: затишним Парижем Пікассо, запальним «Мулен Ружем» з картин Тулуз-Лотрека чи весняними садами Моне. До 31 березня за 40 – 80 грн кожен охочий матиме можливість відчути дух кінця ХІХ століття разом із Гогеном, Ван Гогом, Мане, Ренуаром та десятком інших провідних митців.
Докладніше на http://www.unian.ua/common/1200469-u-kievi-vidbudetsya-svitova-premera-multimediynoji-vistavki-imresionizm-vsi-grani.html
Фото: сток
Якщо ти 14-27-річний амбітний фотограф, який прагне продемонструвати світу власну творчість, не варто проґавити фотоконкурсу «Світ, який потрібно змінити». Це ініціатива європейського руху «Молодь за мир», яка має на меті за допомогою знимків на соціальну і не тільки тематику змінити ставлення українців до певних «гострих тем», як то самотність, старість чи несприйняття суспільством. Від авторів вимагається лише власне бачення питання, вказання контактних даних та дедлайн – до 31 березня. Свої роботи потрібно буде надіслати на пошту конкурсу molod.za.myr@gmail.com та чекати результатів 17 квітня на Форумі Солідарності у місті Лева.
Джерело: peaceblog.co
Фото: з офіційної сторінки конкурсу


Немає коментарів:

Дописати коментар