суботу, 12 березня 2016 р.

Не имей 100 рублей, а май 520 гривень
Не знаєш, як провести літо цікаво, де б познайомитися з хорошими людьми і врешті задовільнити внутрішнього музичного гурмана? Все просто – гоу на «Файне місто» 2016!
7-10 липня на території аеропорту «Тернопіль» вкотре відбудеться один із найочікуваніших музичних заходів України «Файне місто». Цьогоріч фестиваль потішить меломанів не тільки новачками на хедлайнерами, а й продовженням музичного святкування з 3 до 4 днів.
Склад учасників організатори підібрали так, аби задовільнити смаки кожного фестивалівця - Pianoбой, Бумбокс, Vivienne Mort, DaKooka Live Band, Колос «Фіолет» для шанувальників акустичного звучання і атмосфери «peace&love»; Brutto, Pain, Zdob si Zdub та Элизиум для музичних ветеранів, які цінують якісне звучання; Leons Massacre, Stoned Jesus, Порнофильмы, Jinjer і Анна для любителів послухати щось важкіше і взяти участь в старому доброму слемі.
З квитками краще не зволікати, оскільки кількість їх, як завжди, обмежена. Придбати можна на офіційному сайті http://fainemisto.com.ua/tickets/ або в касах твого міста за бюджетні 520 грн.
Шукай костюм Супермена, вчи слова улюблених пісень та їдь разом із тисячами меломанів на територію вільних людей!

Немає коментарів:

Дописати коментар