неділя, 31 січня 2016 р.

#сінематека
«Любов» - порно в 3D без SMS і реєстрації

Влітку минулого року Гаспар Ное зробив подарунок всім шанувальникам арт-хаусного кінематографу, запустивши у світовий прокат стрічку «Любов» - драму, яка являє собою 135 хвилин сексу, розбавленого дрібязком діалогів.
Критики називали фільм по-різному – недопорно, сумішшю «Німфоманки» і «50 відтінків», проте порівнювати «Любов» з ними є недоречно, бо діалоги (хоча і короткі), чітко відображають позицію автора щодо любові. І вона зовсім не співпадає з загальноприйнятою, якщо навіть не суперечить їй. Це не солоденька розповідь про стосунки двох людей, які мило проводять час, гуляючи парком і сидячи у кавярні. Це трешова історія про вседозволеність, вільні стосунки з розряду «давай спробуємо зайнятися сексом усюди і зі всіма, бо любов не має жодних обмежень».
Говорячи словами свого героя Мерфі, якого заграв Карл Глусман, автор вклав фабулу фільму в одну цитату: «Я хочу зняти фільм так, щоб там була кров, сперма і сльози». Саме на це варто розраховувати, вмикаючи дане кіно, яке, до речі, тільки для 18+. Тому ноу вей дивитися таке з батьками, хіба що ви камікадзе.

Приємного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар