понеділок, 15 червня 2015 р.

«Файне місто» для файних людей
Не знаєш, куди себе подіти спекотними липневими днями, коли душа прагне драйву та хорошої музики? Тоді тобі пряма дорога до тернопільського аеропорту, що в с. Смиківці, на  фестиваль, який відбуватиметься 3-5 липня, а саме «Файне місто».
Цьогоріч серед хедлайнерів можна зустріти BRUTTO, The HARDKISS, Бумбокс, Eris Is My Homegirl та O.Torvald. Сумарна кількість виконавців на чотирьох сценах (MAIN STAGE, TRIBUTE STAGE, LIGHT STAGE, DARK STAGE) перевищуватиме 60, тому підібрати щось собі до смаку не складе труднощів навіть найвибагливішим музичним гурманам.
Потрапити на «Файне місто» можна як бюджетним, так і «luxury» способом. Бажаючі екстриму і нових знайомств завжди можуть скористатися автостопом, а власники авт, які прокладуть собі шлях зі сторони Тернополя чи то Хмельницького потраплять на фестиваль, звернувши на автостраду Е50 (підволочиське шоссе). Якщо ж ти всього-на-всього бідний студент (невиправний романтик), до аеропорту «Тернопіль» тебе довезе 7, 12, 13 та 18 маршрутний автобус, проте біля Збаразького повороту ти муситимеш пересісти на будь-який інший вид транспорту, що курсує в напрямку аеропорту.
Триденний фестиваль обійдеться меломану в 460-540 грн. плюс кошт наметового містечка (в наявності є теж варіант free). Список речей, які обовязково повинні знайти місце в твому рюкзаку та детальнішу інформацію про те, де купити квитки і чим себе зайняти у вільний від виступів час можеш прочитати на http://fainemisto.com.ua/.
Тому гайда замовляти квитки, «Файне місто» чекає на тебе.




Немає коментарів:

Дописати коментар